Ivy6 Bodycare

Harga :
Short Girdle Corset
Saiz : S-XL : RM129
Saiz : XXL-XXXL : RM149

2 In 1 Girdle
Saiz : S-XL : RM139
Saiz : XXL-XXXL : RM159

Kos Penghantaran :
WM - RM5
EM - RM8


Teknologi Terkini dari Korea Selatan Mengandungi SInaran Biognetik. Produk Ivy6 adalah hasil dari kepakaran teknologi korea disulami dengan cahaya infra merah jauh (Far Inrared Ray) yang mampu mengembalikan bentuk tubuh badan yang selama ini diidamkan oleh wanita. Ia direka secara saitifik yang mampu untuk membentuk lenturan badan yang cantik serta mengawasi sistem saraf badan. Direka khas, diperbuat dari bahan `Spandex' dan `Nylon' amat halus, lembut dan alih udara yang tidak merimaskan, selesa dipakai seharian.

Keistimewaan :

  • Melancarkan perjalanan darah
  • Melangsingkan badan
  • Memecah lemak dari luaran
  • Mudah menyerap peluh
  • Membuang toksik melalui peluh
  • Menyokong bahagian belakang badan
  • Mengempiskan perut yang buncit
  • Membentuk kontur pinggul yang montok
  • Mengecilkan pehaSesuai untuk wanita semasa pantang

FAQ

Soalan : corset ni mula2 mmg ketat ke? lama2 pakai longgar sket kan? biasanya berapa lama amik ms nak longgar sket kalau pakai 5ari bekerja tiap minggu?

Jawapan : Normal tu.. memula memang corset, anda rasa ketat sket. cuba pakai 2 hari.. fabric akan mengembang sikit.. kalau rasa sendat dan rasa tak selesa sgt, boleh tukar..
pakai corset ni sebaiknya memang kena ketat sket..sebab fungsi dia pun utk membentuk badan kan.. kalau ambil saiz ngam ngam badan, nanti bila badan dah mula menyusut, cepat le longgar pulak..

Soalan : askum akak...so sy nak tanya, it's possible nak reduce my weight dengan memakai corsek? dan bila waktu terbaik utk memakai korsek ini?waktu keje or waktu mlm time tidur????

Jawapan : bila kita disiplin pakai corset, memang akan membantu kurangkan berat badan.. sebab kita tak boleh makan dalam kuantiti yg banyak.. nanti perut kita senak..
secara tak langsung, pemakaian corset mendisiplinkan diri kita untuk makan dgn kuantiti yg sedikit.. sekaligus membantu kita dalam diet untuk kuruskan badan.. bila kita disiplin pakai corset, memang akan membantu kurangkan berat badan.. sebab kita tak boleh makan dalam kuantiti yg banyak.. nanti perut kita senak.. secara tak langsung, pemakaian corset mendisiplinkan diri kita untuk makan dgn kuantiti yg sedikit.. sekaligus membantu kita dalam diet untuk kuruskan badan..

Sebaiknya pakai Corset belah dalam Girdle di belah luar, terbalik dari gambar di atas, kerana :
1.menghalang dari corset tu tertolak ke atas

2.kalau nak terkucil, senang nak bukak

CARA MENCUCI CORSET
  • bancuh shampoo atau fabric wash hingga berbuih
  • celupkan corset dan genyeh perlahan-lahan
  • bilas hingga bersih
  • ambil tuala kering tekapkan pada korset tersebut.
  • jemur di bawah kipas jgn sidai bawah matahari kerana akan merosakkan FIR dalam fabric corset tersebut.

15 comments:

my artwork said...

ivy6 ni xde yg long girdle n long corset ke?u pny kedai katne ye

ummi_marissa said...

hello.. saya berminat nk beli 2 in 1 girdle, tp nk alamat emel please

Strawberi Biru said...

MAJLIS PELANCARAN PRODUK PELANGSINGAN TERBARU IVYSIXBODY CARE.

PROGRAM JANA PENDAPATAN TERKINI ( MODAL SERENDAH RM500.00 DAN MAMPU MENJANA PENDAPATAN SEHINGGA RM30,000 SEBULAN)

AKTIVITI MAJLIS

-SESSI PREVIE/ PELANCARAN LOGO TERKINI IVYSIX BODY CARE

-PELANCARAN PRODUK BERSAMA ARTIS

-PERSEMBAHAN BARISAN ARTIS TERKENAL

-CABUTAN BERTUAH/VOUCHER SEHINGGA RM500.00

-TEMA PAKAIAN:HIJAU TURQOISE.

SEKIRANYA ANDA MEMBAWA RAKAN ANDA SERAMAI 10 ORANG, PIHAK KAMI AKAN MEMBERI GANJARAN KEPADA ANDA.

UNTUK MENDAPATKAN TIKET PERCUMA BAGI MAJLIS PELANCARAN INI, SILA HUBUNGI 03-61892124 ATAU CIK YANA DI 017-3473898.
KEDATANGAN ANDA ADALAH AMAT KAMI ALU-ALUKAN.

admin said...

sy berminat nak beli 2 in 1 & short girdle.. camner sy nak oder.. pm sy di mug5448@gmail.com. tq

Strawberi Biru said...

sudah emel . tq. please check

Strawberi Biru said...

sudah emel, please cek

YasminNurIman said...

Berminat nk order girdle ivy6. Bole bg email

Mawar Biru said...

Saya nak order 2 in 1 corset. Emel liza_samad77@yahoo.com

CINTA COLLECTION said...

Sy nk order girdle 2 in 1.. Emel sy umaiey88@gmail.com..

IRAKI said...

Blh tanya girdle 2 in 1 dgn short in gidle size xxl ada stok lg tak?

Intan Syafinar Jamaludin said...

Saya berminat corset ivy6. Boleh bg details harga plus postage if size xxl Ada lg. intan.syafinar@gmail.com

Syafeka Zulkfly said...

admin, sy berminat nk beli satu set corset. saiz s. blh pm sy syafeka.z@live.com. thanks.

anomsaid@AS said...

Sy nk tempah produk nie.urgent..Please email me at anomox@gmail.com...tq

Juliana Nasir said...

Saya nk order girdle 2 in 1 email sya. Julia.nasir88@gmail.com

Eza Hr said...

Saya bminat nk beli girdle 2 in 1.email saya waqifaqeeh@gmail.com

 

blogger templates | Make Money Online